Schilderwerk Hellevoetsluis en omgeving

De schilders van Vonk Glas- en Schilderwerken worden in Hellevoetsluis en omgeving ingezet bij diverse schilderprojecten. We verzorgen zowel het binnen- als buitenschilderwerk.

Ervaren Schilders en goede producten

Op basis van ruim 30 jaar ervaring bieden we onze particuliere en zakelijke klanten professioneel en vakkundig advies met betrekking tot al het denkbare schilderwerk. De Schilders van Vonk in Hellevoetsluis beschikken allemaal over de benodigde vakdiploma’s en gaan – zoals u mag verwachten – kundig en professioneel te werk. Doordat onze ervaren schilders ook werken met kwaliteitsproducten van o.a. Sigma en Caparol, garanderen we duurzaam schilderwerk van de hoogstaande kwaliteit. Om u als klant ook de garantie te bieden dat we deze kwaliteit en service waarmaken, zijn we aangesloten bij OnderhoudNL.

Zowel binnen- als buitenschilderwerk

Als allround schildersbedrijf kunt u bij ons uiteraard terecht voor uw schilderklussen binnen- en buitenshuis. Raamkozijnen, deuren, muren, trappen, plafonds en meer; wij schilderen alles in en om het huis. In principe werken we – wanneer het weer het toe laat – het hele jaar door binnen- en buitenshuis.

Verschillende schilder werkzaamheden

Waar het buitenschilderwerk – afgezien van de uitstraling van uw pand – zorgt voor bescherming van bijvoorbeeld uw houten kozijnen, is binnenschilderwerk vooral gericht op het opfrissen van het interieur. Voor zowel de binnen- als buitenschilderwerken hebben we de juiste producten, verfapparatuur en –technieken in huis. Zo zijn we onder meer specialist op het gebied van allround onderhoudsschilderwerk, lakspuiten, muurverfspuiten en diverse wand- en plafondafwerkingen. U kunt ons voor schilder- en onderhoudswerk eenmalig inschakelen, maar bijvoorbeeld ook op basis van een meerjarenplan waarbij we u of uw organisatie volledig ontzorgen.

Offerte schilderwerk Hellevoetsluis

Op zoek naar een passende offerte voor uw binnen- of buiten schilderwerk in Hellevoetsluis of omgeving? Neem dan contact met ons op, geef uw wensen aan ons door en wij maken vrijblijvend een offerte voor u.

Heeft u vragen?

Wilt u glas laten plaatsen, slijpen of polijsten en heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0181 313 203. Heeft uw klus minder spoed en neemt u liever digitaal contact op?

Stuur een e-mail