Vonk Glaszetter & Schilderbedrijf Hellevoetsluis

Vonk Glas- en Schilderwerken is gevestigd aan de Christiaan Huygensweg 20 in Hellevoetsluis (op bedrijvenpark Kickersbloem 2). Het bedrijf wordt gerund door Marco en Jacqueline Vonk die in 2002 - nadat Marco al 16 jaar in de glas- en schilderbranche werkzaam was - samen het bedrijf zijn gestart. Met het vaste team van ongeveer 6 mensen staan we dagelijks klaar voor zowel particuliere als zakelijk klanten in Hellevoetsluis en omgeving.

Team Vonkglas

Kom langs in onze Showroom

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom waar u zelf uw keuze kunt maken uit diverse soorten glas en spiegels. We zijn op werkdagen geopend van 16 tot 17 uur, maar u kunt ons ook buiten deze tijden altijd bellen op 0181 - 313 203.

Aangesloten bij OnderhoudNL

Vonk Glaszetter & Schilderbedrijf is aangesloten bij OnderhoudNL: de grootste vereniging van glaszet- en onderhoudsbedrijven in Nederland. Wij zijn aangesloten bij deze organisatie omdat dit onze klanten hetgeen garandeert waar wij voor staan: “De bij OnderhoudNL aangesloten bedrijven zijn professioneel, investeren in kennis, innoveren in onderhoud en zorgen dat alles waar mensen in wonen, werken, leren, recreëren, reizen verduurzaamd en behouden blijft voor de toekomst.”

Heeft u vragen?

Wilt u glas laten plaatsen, slijpen of polijsten en heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0181 313 203. Heeft uw klus minder spoed en neemt u liever digitaal contact op?

Stuur een e-mail