Vonk Glaszetbedrijf

Allround glashandel in Hellevoetsluis

Vonk Glas- en Schilderwerken is een specialistische allround glashandel in Hellevoetsluis. We plaatsen allerlei type glas; variƫrend van dubbel glas (HR++ isolatieglas) tot glas in lood, maar u bent bij ons ook aan het juiste adres voor bijvoorbeeld een spiegel op maat.

Bij plaatsing van nieuwe glaswerk, verzorgen we indien gewenst ook alle bijkomende werkzaamheden, zoals schilderwerk en het vervangen van beluchtingsroosters.

Glas Reparatie

Kapotte beglazing? Met onze 24H Glasschadeherstel bieden we in de regio gegarandeerd binnen 1 uur een oplossing.

Glassoorten

Als allround glashandel, verzorgen we zowel de plaatsing van ramen bij particuliere woningen als het glaswerk bij scholen, bedrijfspanden en winkelcentra. We werken daarbij met talloze kwalitatief hoogstaande glassoorten, waarmee we voor iedere aanvraag de juiste oplossing kunnen aanbieden. Bovendien kunnen we in onze showroom in Hellevoetsluis enkel glas (ook spiegels) op maat snijden; zo kunnen we vaak snel een (tijdelijke) oplossing aanbieden als reparatie nodig is. Onderstaand vindt u meer informatie over de meest gebruikte glassoorten:

Dubbel glas & HR++ isolatieglas
Dubbelglas en HR++ isolatieglas zijn de meest gebruikte glassoorten in de woningbouw en bij bedrijfspanden. Zowel normaal dubbelglas als isolatieglas zijn vormen van dubbele beglazing, opgebouwd met minimaal twee glasplaten met daartussen droge lucht. De laag tussen de beglazing, zorgt voor de isolerende en geluidswerende werking. Bij de HR-glassoorten wordt in plaats van droge lucht gebruik gemaakt van een argon-vulling die zorgt voor een betere thermische isolatie. Resultaat daarvan minder warmteverlies, meer comfort en een lagere energierekening.

Glas in lood
Nog altijd wordt glas in lood ter decoratie veel gebruikt in bijvoorbeeld deuren, maar natuurlijk ook in buiten ramen. U vindt bij onze glanshandel diverse soorten glas in lood met natuurlijk verschillende kleuren en motieven. Uiteraard verzorgen we graag de plaatsing van het glas in lood van uw keuze en alle daarbij voorkomende werkzaamheden.

Spiegel op maat
Op zoek naar spiegel op maat? Bijvoorbeeld een ronde spiegel voor in de woonkamer of juist een opmaat badkamerspiegel? Dan kunnen wij u helpen. In de showroom van onze glashandel in Hellevoetsluis hebben we diverse spiegelsoorten op voorraad en kunnen we deze voor u op ieder benodigd formaat maat snijden. Ook voor een grote spiegel, bijvoorbeeld voor in een winkel of dansschool kunt u bij ons terecht.

Tevens kunt u bij ons terecht als u opzoek bent naar; tafelbladen, glazen deuren, figuurglas, veiligheidsglas, geslepen glas en gestaald glas. Dit zijn enkele voorbeelden van wat wij voor u kunnen verzorgen.

Nog veel meer glassoorten & toepassingen

Naast bovenstaande omschreven veelgebruikte glassoorten, bieden we uiteraard tal van andere glassoorten voor zeer diverse toepassingen. Zo bieden we onder meer glazen tafelbladen, glazen deuren, glas in lood, veiligheidsglas, geslepen glas, figuurglas, gestraald glas en nog veel meer. Bent u benieuwd naar wat we allemaal kunnen? Neem dan contact met ons op.

Heeft u vragen?

Wilt u glas laten plaatsen, slijpen of polijsten en heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0181 313 203. Heeft uw klus minder spoed en neemt u liever digitaal contact op?

Stuur een e-mail