Glas reparatie Hellevoetsluis

24uur glasservice

Uw glasschade snel en professioneel verholpen? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar om uw glasschade in Hellevoetsluis of omgeving snel en vakkundig op te lossen. Met onze 24 uur glasschadeherstelservice garanderen we u in de regio binnen 1 uur een (tijdelijke) oplossing.

Glasschade? Bel ons direct op 0181 - 313 203

Zo gaat glas reparatie in zijn werk:
Een ongeluk zit in een klein hoekje en zo komt glasschade dan ook vaak voor. Een voetbal tegen de ruit, een vogel die tegen het raam vliegt, maar soms ook schade door (poging tot) inbraak. Heeft u glasschade bij uw woning of bijvoorbeeld bedrijfspand in Hellevoetsluis of omgeving? Zo lossen we dat op:

  • Is uw ruit kapot? Bel ons dan direct op 0181 - 313 203. Binnen 1 uur na uw telefonische melding (ook buiten kantoortijd) zijn we bij u (in de regio Hellevoetsluis).
  • Tip: Voordat u start met het opruimen van het glas: maak foto’s van de situatie. In veel gevallen is dit handig om te hebben voor als de verzekering vraagt naar een omschrijving van de situatie m.b.t. de glasschade.
  • Vormen de glasscherven gevaar voor bijvoorbeeld kinderen of huisdieren, ruim de scherven dan direct na het maken van de foto’s voorzichtig op. Als dat niet zo is, kunt u de scherven laten liggen en dan ruimen wij deze voor u op.
  • Zodra we ter plaatse zijn, zorgen we voor een (meestal tijdelijke) oplossing tegen kou en inbraak. In de meeste gevallen betreft het dubbel glas of isolatieglas dat dient te worden vervangen. We zorgen dat dit voor u met spoed wordt besteld en binnen 48 uur kan worden geplaatst. Wanneer het enkel glas betreft, kunnen we dit in onze eigen werkplaats voor u op maat snijden.
  • De nieuwe ruiten worden vakkundig geplaatst en indien gewenst kunnen we ook bijkomende werkzaamheden, zoals eventueel benodigde schilderwerk van het kozijn voor u verzorgen.

Heeft u vragen?

Wilt u glas laten plaatsen, slijpen of polijsten en heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0181 313 203. Heeft uw klus minder spoed en neemt u liever digitaal contact op?

Stuur een e-mail