Trappenhuizen Muiderslot Hellevoetsluis

11 Juni 2012 zijn we gestart aan het Muiderslotpad in Hellevoetsluis met het vervangen van enkelglas. Alle drie de trappenhuizen zullen worden voorzien van isolatieglas en beluchtigingsroosters zodat het vochtprobleem in de trappenhuizen verledentijd is.

Een uniek project omdat het beglazen niet zo eenvoudig is, door de hoge en smalle doorgangen kunnen we er niet zo makkelijk bij maar overal vindt het team van Vonk een oplossing! Via hoogwerkers en steigers kunnen we alsnog tot het laatste en hoogste raamwerk komen.

Vol enthousiasme zullen we aansluitend op dit project ook het schilderwerk verzorgen van de trappenhuizen. Het geheel staat er straks weer strak in glas en lak bij...

Wij willen ook de bewoners bedanken voor de goede zorgen die wij hebben mogen ontvangen van u, de koffie was heerlijk! Ook willen wij de leden van de VVE bedanken voor het gestelde vertrouwen en de opdracht.

Heeft u vragen?

Wilt u glas laten plaatsen, slijpen of polijsten en heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0181 313 203. Heeft uw klus minder spoed en neemt u liever digitaal contact op?

Stuur een e-mail