Christiaan Huygensweg 2013

Nu eindelijk in Nederland de zon een beetje gaat schijnen kunnen wij starten met het renoveren van de bedrijfsunits aan de Christiaan Huygensweg in Hellevoetsluis. De tand des tijds heeft aardig zijn weerslag gehad op de uitstraling van de units, het geheel had een vale en verweerde uitstraling.

Alle eigenaren van de units hebben de koppen bij elkaar gestoken en besloten dat het tijd was voor een facelift, nou die heeft het ook gehad. Allereerst zijn we begonnen met het plaatsen van colorbell panelen tevens hebben wij de bedrijfskleuren van ieder bedrijf geaccentueerd. Vervolgens zijn de schilderwerkzaamheden gestart en nog in volle gang, toch wilde wij u een kijkje geven in het resultaat tot nu toe.

Heeft u ook interesse in een totale facelift van uw bedrijf of woning neem eens vrijblijvend contact met ons op, Wij komen graag bij u langs om te informeren over de mogelijkheden. Rest ons nog een bedankje naar onze opdrachtgevers en uiteraard onze collega’s die ons geholpen hebben dit project te realiseren Imatech, Borst en ACS Pascal.

Heeft u vragen?

Wilt u glas laten plaatsen, slijpen of polijsten en heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0181 313 203. Heeft uw klus minder spoed en neemt u liever digitaal contact op?

Stuur een e-mail