Basisscholen Hellevoetsluis

In 2010 heeft mede de subsidieregeling van de overheid er voor gezorgd dat twaalf basisscholen in Hellevoetsluis voorzien zijn van isolatieglas en roosters. Wij mochten als een van de bedrijven zorg dragen voor vier van deze scholen, namelijk:

  • De Kring
  • De Regenboog
  • De Montesorieschool
  • Hendrik Boogaart school

Uiteraard heeft ons team met vol enthousiasme en inzet gewerkt aan dit project. De weersomstandigheden waren soms heel slecht, u herinnert zich misschien nog de koude winter van dat jaar? Door goede samenwerking, planning en overleg heeft geen enkel kind tijdens dit project in de kou of rommel gezeten. Onze mannen werden gelukkig ook goed verzorgd en werden regelmatig warm gehouden met een heerlijke bak koffie.

Wij danken de Gemeente Hellevoetsluis en Ingenieursbedrijf I.O.B voor deze opdracht en natuurlijk de scholen voor de prettige samenwerking.

Heeft u vragen?

Wilt u glas laten plaatsen, slijpen of polijsten en heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0181 313 203. Heeft uw klus minder spoed en neemt u liever digitaal contact op?

Stuur een e-mail