Inzamelpunt vlakglas Hellevoetsluis

Vonk Glas- en Schilderwerken in Hellevoetsluis is inzamel punt voor Vlakglas Recycling Nederland. Dit houdt in dat wij alle soorten vlakglas inzamelen zonder daarvoor kosten in rekening te brengen.

Waarom Vlakglas Recycling Nederland?

Wij als bedrijf zien het als onze maatschappelijke plicht om gebruik te maken van alle voordelen die het gezamenlijk inzamelen van vlakglas biedt voor milieu en energiebesparing. Glas is heel goed recyclebaar, hergebruik spaart het milieu door vermindering van het gebruik van grondstoffen en van de te storten hoeveelheid glasafval. Het productieproces van glas uit zand en soda kost veel energie, versmelten van scherven tot nieuw glas bespaard energie en beperkt de uitstoot van rookgassen zoals CO2. Zo kunnen ook wij bijdragen in het sparen van het milieu.

Indien u meer informatie wenst over Vlakglas Recycling Nederland verwijzen wij u graag door naar de website: www.vlakglasrecycling.nl

Heeft u vragen?

Wilt u glas laten plaatsen, slijpen of polijsten en heeft u interesse in een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op telefoonnummer 0181 313 203. Heeft uw klus minder spoed en neemt u liever digitaal contact op?

Stuur een e-mail